sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Listan ensimmäinen kohta suoritettu ja heräteostelijoiden kauppakassit

Meidän aarteet. Ihan ylimpänä on Mikin siskontytön mulle piirtämä kuva, jossa on minä. Se on ihana. Siis molemmat, tyttö ja kuva.

Lauantaina otettiin Mikin suunnaksi Lahti ja mentiin katselemaan (heti, kun jaksoimme nousta, aamuherätyksen piipittäessä jo kolmatta kertaa).

Aiemmin heräteostettiin Playstation Moven starttipaketti, jossa tuli Eyetoy-kamera ja Move-ohjain ja DEMOJA peleistä, mitä Movelle voi ostaa. Olin demoihin vähän pettynyt, sillä Wiihin verrattuna, jossa aloitus-paketin konsoleiden ja MOLEMPIEN ohjaimien mukana tuli vieläpä ihan oikea peli, jolla on tarkoitus tappaa aikaa, opetella ohjainten käyttö ja pelata ihan iloksi ja tilastojen vuoksi. Toisaalta Wii on ihan oma konsolinsa ja Move vain kolmoseen tarkoitettu lisäosa, kuten Kinect on Xbox 360:lle, joten niillä on kai sitten oikeus rahastaa.

Ja vähän rahastuksen makuahan tässä on haistettavissa, sillä pelit maksavat järjettömästi, navigaatio-ohjain (eli se, mitä pidetään toisessa kädessä) yhtä hurjasti ja toinen pari ohjaimia lähenee loppusummaltaan satasta. Uh. Toisaalta oli minun vuoroni saada joku pitkään himoitsemani peli, ja tätä Moven starttipakettia, tanssimattoa pleikalle ja Move-pohjaista Zumba-peliä olinkin jo pitkään katsellut. Ja Mikkikin sai Rock Band 3:sensa viimein, joten "minun vuoro, minun vuoro!"

Jokatapauksessa, muutamat pelit ovat nyt alennuksessa ja vain 20e (uskokaa, tämä on alennushinta) ja demopeleistä olin ihastunut tähän Start The Party!:yn. (Toinen olisi ollut TV Superstars, mutta sitä ei näy missään kaupassa Suomessa.) Olisin ehkä toivonut siihen vielä hitusen enemmän pelitasoja. Oon kai hitusen liian vanha. Se on silti tosi kiva peli.

Sitten me löydettiin levykauppoja. "Levyjä!" "Tääl on tätä!" "Ou jee, kato tätä!" "Tää me otetaan!" "Mennään seuraavaan kauppaan." - "Levyjä!" Meillä on nyt cdnä Whitesnaken Slide It In ja Come An' Get It, Led Zeppelinin ensimmäinen, Foreignerin ensimmäinen ja Eaglesin Hotel California. Aiemmin me ollaan bongattu tälle kuulle jo Black Sabbathin ensimmäinen ja minä ostin Deep Purplen Burnin erikoispainoksen, sillä siinä laulaa David Coverdale (<3!).

Levyjä! Uusimmat ostokset. Meinattiin ostaa divarista vielä Whitesnaken Trouble c-kasettina, mutta sitten tyydyttiin näihin. Whitesnakea löytyi sieltä vinyyleinä, niin voitte arvata että oli hankalaa valita.
Ja itse otsikon asiaan. Sain ensimmäisen asian tehtyä listasta: kauneushoidon. Mikki rauhoitteli kun aloin jo stressaamaan listastani, ettei ikinä saada niitä tehtyä, ettei ikinä päästä niihin muihin paikkoihin, ja ettei ikinä paista enää aurinko eikä ikinä ikinä ikinä pääse uimaan kun aina on pilvistä tai sataa tai tuulee. Sitten se valkkasi mulle listasta tekemisen ja se tekeminen oli sitten kasvohoito kurkkuviipaleineen silmien päällä, jalkakylpy ja pedikyyri ja manikyyri kynsien lakkaamisineen.

Laitan kuvia huomenna, nyt menen katsomaan Mikin kanssa Conan Barbaarin. Heipsulivei.


//EDIT: Laitoin jo kuvia, mutta se ainoa kuva, jossa odotan kynsilakan kuivumista kurkunviipaleet silmilläni ja tikkari suussa ei ole julkaisukelpoista, että pitää nyt vaan uskoa mun sanaan että tein sen.

PS: Conan Barbaari oli hyvä. Naurettiin varmaan naapurit hereille kun se hoopo naureskeli eikä kattonu eteensä ja törmäs kameliin, suuttu sille kamelille ja mottas sitä päähän niin kovaa että se kameli kaatus. Arska osaa kyllä. Sille on kuulemma jatko-osa, varmaankin katsomme sen pian.

Laitilan sitruunasoodaa löytyi tölkki. En tiennyt että voi olla pahaakin sitruunalimsaa. Nyt tiedän. Laitilan Greippijuoma (pullossa) on kyllä ihan parasta <3.

3 kommenttia:

  1. Hahaa! Mie oisin halunnut nähdä juuri sen kauneushoitokuvan! =D

    Ja hei, meidänkään listasta ei ole vielä tehty kuin ehkä 1/4 osa, ja ei edes tiedetä mitä kaikkea pitäisi, mutta otetaan rauhallisesti ja odotetaan. Ota siekin rauhallisesti siun lista, jossa on huomattavasti ihanampia tehtäviä kuin meillä =)))

    VastaaPoista
  2. Teillä pitäis olla erikseen sellanen hemmottelu/lomailu-lista. Tai sit vaan erikseen hemmotella ja lomailla.

    VastaaPoista